• Ashtangayogahelg Jönköping
  fre 05 nov.
  Jönköpings livsstils center
  Under denna helg njuter vi de kraftfulla effekterna av ashtangayogans flöden. För att sedan fördelat på tre workshopar under helgen, arbeta med tekniker för att luta oss in i kroppen, få en direkt upplevelse av vår livskraft (prana) och få en glimt av yogans ultimata mål att se oss själva klart.
  Dela
 • Manju Jois Ystad 2022 "Ashtangayoga for all"
  ons 03 aug.
  Bollen sporthall, Ystad
  This training will present the Ashtanga yoga series and traditions in their purest form, providing a rare and privileged opportunity for beginners and experienced practitioners alike to learn from the eldest son of Sri K. Patthabi Jois during 4 days in Ystad, Sweden.
  Dela
 • Fredagsworkshop "Ashtangayoga som terapi" | På Buenos Diaz, Ystad
  fre 08 okt.
  Buenos Diaz, Ystad
  Under denna fredag njuter vi de kraftfulla effekterna av ashtangayogayogans flöden så som Anna under mer än 10 års tid lärt sig metoden direkt av Manju Jois. Först i form av en traditionellt räknad vägledd klass, och därefter en workshop på temat ”Ashtangayoga som terapi”.
  Dela
 • Vinyasayoga & Meditation - 10 veckors kurs online
  mån 13 sep.
  Zoom (Du får länk vid anmälan)
  25 minuters traditionell vinyasayoga + 25 minuters meditation = Flödande kropp och klart sinne. Jag tycker så mycket om denna kombination, och många med mig. Så välkommen till en ny omgång av denna kurs. Passar alla med en kropp och ett medvetande. :)
  Dela
 • Fördjupningshelg för yogalärare
  fre 22 okt.
  Yoga Shala Österlen
  En helg för dig som är del av mitt mentorprogrammet, där vi praktiserar tillsammans och fördjupar oss ytterligare i olika teman och tekniker.
  Dela