1:1 Mentorskap

Du är inte skapad för att göra jobbet ensam. Att läka, expandera, väcka din kraft och dina unika gåvor till världen sker i relation till din omgivning. Och att låta dig bli sedd och guidad i processen är det mest kraftfulla du kan göra för dig själv, och för vår värld.

 

Det är också såhär mitt arbete blir allra mest potent. När jag får hålla space för en persons resa, anpassa övningar intuitivt, och locka fram den potential som slumrar precis under ytan. Jag har aldrig varit med om något mindre än magi när detta sker under mina 10+ år som jag erbjudit privatsessioner. 

 

För att det verkligt transformerande ska ske behöver arbetet vara kontinuerligt, under en längre tid. Så att en djupare relation skapas och på så vis nå djupare nivåer i form av läkning och expansion. 

 

Sessionerna består av övningar för att luta dig in i din kropp, väcka din potential och öppna upp för livet genom dig. Jag använder mig av asana (yogapositioner), energiarbete, pranayama (andningsövningar), vägledda inre resor och meditation. Jag håller också space för din process genom att lyssna på dig och spegla din process i samtal. Vad vi gör från gång till gång och hur processen ser ut för just dig är inget vi vet exakt i förväg. 

 

Jag tar bara emot ett fåtal 1:1 klienter åt gången, som jag träffar under 1 session i veckan under minst en månad.

 

Maila mig på hello@soultalk.one om du känner dig lockad. 

 

Månadsavgiften för 1:1 mentorskap är 4444:- ink moms. 

Sessionerna sker digitalt via Zoom eller på plats i studio, beroende på vad som passar dig bäst. 

DSC_0681_edited.jpg