OM MIG

Jag, Anna, har levt med att studera och undervisa yoga hela mitt vuxna liv. Jag älskar att se hur denna tidlösa tradition väcker något inom oss människor. En ny förståelse för kroppen, en ny relation till självet eller kanske till livet. Yoga är ett fantastiskt redskap för livet oavsett vem du är! 

 

Jag har den stora förmånen att vara auktoriserad av min lärare Manju Jois för att föra traditionell yoga in i framtiden, så med en djup respekt för de traditionella teknikerna och med en visshet om att kunskapen i sin essens även ligger slumrande i varje människa blandar jag tradition och lekfullt utforskande i min undervisning. 

 

Sedan 2010 har jag undervisat yoga på heltid, men är även författare till de populära böckerna "En känsla av mig", "En del av allt" & "Det som känns". Tillsammans med Manju Jois, Camilla Silver och Johan Lundback har jag skrivit Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assisteringar.

Författare

Auktoriserad av Manju Jois att undervisa traditionell vinyasayoga

 • Yoga & Meditation | På Jord & Bord, Örnahusen
  Jord & Bord, Örnahusen
  02 maj 10:00 CEST – 30 maj 11:00 CEST
  Jord & Bord, Örnahusen, Hävdavägen 63, 276 36 Borrby, Sverige
  Varje söndag i maj landar vi tillsammans i gräset för att väcka kraften i kroppen och klarheten i sinnet. Efteråt kan du välja att njuta en fantastisk brunch i restaurangen. (Boka bord på jordochbord.com) Passar alla som känner sig lockade!
 • Ny omgång! Vinyasayoga & Meditation - 7 veckors kurs online
  Zoom (Du får länk vid anmälan)
  05 apr. 17:00 CEST
  Zoom (Du får länk vid anmälan)
  25 minuters traditionell vinyasayoga + 25 minuters meditation = Flödande kropp och klart sinne. Jag tycker så mycket om denna kombination, och många med mig. Så välkommen till en ny omgång av denna kurs. Passar alla med en kropp och ett medvetande. :)

Traditionell vinyasayoga

& inre arbete

Yogans historia är hisnande, och dess kraftfulla och tillgängliga tekniker har visat sig fungera generation för generation ända fram till oss idag. 

 

Jag undervisar traditionell vinyasa yoga*, så som jag under mer än 10 års tid lärt mig metoden av min lärare Manju Jois. Stor del av min undervisning består även av inre arbete, i form av andningsövningar (pranyama), meditation, mantra och visualiseringsövningar. 

 

En vältränad och hälsosam kropp är ofta en tacksam bieffekt av regelbundet yogautövande (asana), men yogans** egentliga syfte är att hjälpa oss uppleva vår eviga essens (Shiva), för att sedan kunna integrera den insikten i våra liv (Shakti). 

 

Så, min undervisning rör sig från det flödande och kroppsligt utmanande, in i stillhet för att sedan integreras i våra liv och samhället i stort. Som vibrerande lycka. Den verkliga sorten.  

* Oftast kallad Ashtangayoga, som syftar på Patanjalis verk. Som ironiskt nog knappt alls behandlar fysisk yoga/asana. Därför skiljer jag gärna dessa begrepp åt. 

'

** Enligt de förgreningar av yoga jag har valt att studera. 

 

Låt mig inspirera dig gratis

Soul talk AB | Vat nr: SE556972839601 | hello@soultalk.one

Swishnr: 1230554568

 

"Mentorsprogrammet med Anna Bjärkvik är helt fantastisk. Det är ett så brett spektrum av ingredienser; självreflekterande, yogafilosofi, asanas mm. Allt Anna undervisar gör hon med stor kärlek och med en vilja att du ska hitta din inneboende kraft och egna grund. Anna hjälper dig hitta tillbaka till dig själv, vilket är den enda plats du på ett passionerat sätt kan leva och leda från."

- Anna Larsson