ons 07 nov. | Online via Facebook live

Yogalärarutbildning/mentorprogram online | Block 1 (In Swedish) (1)

Längtar du efter att få lära ut yoga till andra, eller är du redan lärare men vill hitta djupare in i din roll? Denna lärarutbildning kommer att gå på djupet i Ashtanga yogans tekniker och filosofi, med stort fokus på ditt egna inre arbete - då du endast kan lära ut vad du själv har upplevt.
Registrering är stängd
Yogalärarutbildning/mentorprogram online | Block 1 (In Swedish) (1)

Tid och plats

07 nov. 2018 10:00
Online via Facebook live

Om evenemanget

Yogalärarutbildning/mentorprogram online | Block 1

Att lära UT genom att landa IN i dig.

Efter att under (snart) 6 månader ha fått följa 19 fantastiska personer på sin resa djupare in i sin roll som yogi och yogalärare, startar jag nu upp en ny utbildning i september. Kanske är det då dig jag får lära känna?

Jag undervisar enligt Ashtangayogametoden, så som jag har lärt mig av min lärare Manju Pattabhi Jois, men utgår givetvis till stor del utifrån mina egna erfarenheter och perspektiv.

Vårt klassrum är en sluten grupp på Facebook, dit du får en inbjudan efter att du bokat din plats. Varje onsdag kl. 11 sänder jag liveklasser på olika teman, såsom filosofi, teknik, sanskriträkning, assistering, linjering, energiarbete m.m. Varje månad byter vi tema.

Mycket fokus kommer att ligga på ditt egna inre arbete, då det är därifrån du tillslut kommer att lära ut till andra. Materialet kommer också till stor del skapas utifrån dina frågor, och våra dialoger i diskussionsforumet.

Varje block i utbildningen är 6 månader, vartefter ett diplom utfärdas när du deltagit i hela blocket och skickat in tillhörande hemuppgifter.

Investeringskostnad:

Månadsvis betalning 1000:- inklusive moms 25% (Betalas med Swish eller faktura senast den 7e varje påbörjad månad.)

Eller

Betala hela kursavgiften 5400:- inklusive moms 25% och spara 10%. (Betalas med Swish eller faktura senast vid kursstart)

Detta ingår:

⁃ En livesändning varje vecka anpassad för dig och gruppen, som du kan göra live eller efteråt i din takt.

⁃ Hemuppgifter & kursmaterial när det behövs.

⁃ Fri tillgång till mina andra pågående onlineklasser.

⁃ Möjlighet att ställa frågor både under livesändningarna, och i vårt slutna gruppforum som jag besvarar kontinuerligt.

⁃ 50% rabatt på en 60min privatsession via Skype eller IRL

Block 1

5 september - 27 februari

- Att se sig själv som lärare

- Att undervisa nybörjare.

- Yoga filosofi utifrån Yoga Sutras bok 2

- Stående positioner, asissteringsteknik och linjering

- Sanskritnamn & Vinyasa Första serien

- Ashtanga yoga som terapi.

- Utfärdande av diplom.

(Om du inte hinner gå igenom allt material t.o.m. sista juli kan du göra klart i din takt, och så utfärdas diplomet när du är färdig. Allt material kommer att ligga kvar på sidan tills det att alla har fått en chans att göra färdigt)

Block 2 startar mest troligt i mars och pågår i 6 månader.

Det vore en stor ära att få göra denna resa tillsammans med dig!

"Den här kursen har haft allt det som jag har sökt och velat lära mig mer om. Jag har under kursens gång känt att jag själv har tagit min egen practis till en annan nivå , jag har fått jobba med mig själv både fysiskt och mentalt. Det har varit väldigt bra att kunna gå tillbaka och titta på lektionerna flera gånger. Jag har känt att det du Anna förmedlat till mig har stämt med bilden av hur jag vill förmedla yogan till andra." - Jessica Samuelsson

"Mentorsprogrammet med Anna Bjärkvik är helt fantastisk. Det är ett så brett spektrum av ingredienser; självreflekterande, yogafilosofi, asanas mm. Allt Anna undervisar gör hon med stor kärlek och med en vilja att du ska hitta din inneboende kraft och egna grund. Anna hjälper dig hitta tillbaka till dig själv, vilket är den enda plats du på ett passionerat sätt kan leva och leda från." - Anna Larsson

Dela detta evenemang