ons 04 juli | Online via Facebook (live)

Sommaryoga | 5 tillfällen online

Under fem onsdagar bjuder jag in till härlig vinyasayoga min trädgård, och du är välkommen att vara med online. Onsdagar 18.00 Vecka 27-31 Hur: Kursen hålls live på Facebook i en sluten grupp. Passen kan också göras efteråt, när det passar dig. Sommarpris: 200:- för samtliga klasser.
Registration is closed for this event.
Sommaryoga | 5 tillfällen online

Tid och plats

04 juli 2018 18:00
Online via Facebook (live)

Om evenemanget

Såhär funkar det

Du kommer att få en inbjudan till kursens Facebookgrupp inom kort. Där kommer du enkelt kunna ha kontakt med de andra deltagarna, ställa frågor till mig, och se våra lektioner i efterhand. Gå gärna in på Facebook redan nu och skicka en vänförfrågan till mig "Anna Bjärkvik"om vi inte redan är vänner där.

Vid våra kurstillfällen räcker det att du logga in på ditt Facebook konto, så kommer du få en notifiering när lektionen är igång.

Ordna gärna ett mysigt yogaspace för dig själv där du är, och ha din yogamatta förberedd. Ät inte ett stort mål mat precis innan, med risk för att må illa. Se också till att datorn/mobilen är laddad ;)

Kursavgiften (200:-) ska vara betald senast dagen innan kursstarten till Swishnummer: 1230554568 (Soultalk AB) Hör av dig om du hellre vill ha en faktura.

Varmt välkommen att boka din plats!

Anna

Dela detta evenemang